Dhomat Tona

Akomodimi

Dhomë Treshe Me Ballkon


Dhoma treshe përmban ajër të kondicionuar, mure
të papërshkueshëm nga zëri, një ballkon me pamje nga liqeni,
si dhe një banjo private me dush. Njësia ka 2 krevate.

 Pamje Nga Liqeni   TV Me Ekran Të Sheshtë   Ballkon  

Rrini si në shtëpinë tuaj.

Akomodimi

Dhomë Dyshe me Ballkon


Dhoma dyshe ofron ajër të kondicionuar, mure
të papërshkueshëm nga zëri, një ballkon me pamje nga liqeni,
si dhe një banjo private me dush. Njësia ofron 1 krevat.

 Pamje Nga Liqeni   TV Me Ekran Të Sheshtë   Ballkon